top of page
Salle de bain moderne

SENIO
Comfortabele en veilige badkamers voor iedereen

Badkamers aangepast aan de specifieke behoeften van senioren en mindervaliden

Met het ouder worden veranderen uw persoonlijke behoeften. Wanneer heeft u eigenlijk voor het laatst iets aan uw badkamer laten doen? De afgelopen tien jaar hebben we ons gericht op het ontwerpen van badkamers die zijn aangepast aan de behoeften van ouderen en mensen met beperkte mobiliteit. We creëren veilige, serene ruimtes waar u heerlijk ontspannen in kunt vertoeven.

We worden gedreven door innovatie en streven ernaar zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de individuele wensen van consumenten. Wij vinden het erg belangrijk om onze ouderen het grootst mogelijke comfort te bieden. Daarom installeren we elke dag levensveranderende seniorendouches en inloopbaden. Veiligheid, ergonomie en comfort staan centraal bij onze producten. Met onze producten in huis herontdekt u het simpele genot van het nemen van een warm bad of een verkwikkende douche.

WAAR BENT U NAAR OP ZOEK ?

Douche

Een badkamer waar iedereen jaloers op zal zijn

Wat als de badkamer nu eens de nieuwe plek kon worden om te ontsnappen aan de chaos van alledag? Senio in Kraainem is dé specialist in badkamerrenovatie. Wij creëren ruimtes die even mooi als praktisch zijn voor dat vertrek in huis waar u veel tijd in doorbrengt.  Heeft u speciale wensen met betrekking tot het sanitair? Heeft u genoeg van die opzichtige tegels aan de muur? Wij bieden complete en gedeeltelijke badkamerrenovaties die gegarandeerd 100% zorgeloos verlopen. Een douche of bad installeren, wastafels vervangen, nieuwe verlichting installeren of een achterwand vernieuwen, het was allemaal nog nooit zo eenvoudig. 

Salle de bain adaptée
Capture d'écran 2023-12-07 163512_edited.jpg

Geavanceerde beeldtechnieken voor een beter inzicht

We gebruiken 3D-beeldvorming voor een nog realistischere ervaring. U krijgt zo een beter idee van de werkelijke afmetingen en kunt zich een goed beeld vormen van het resultaat. Dankzij 3D-modellering wordt ieder project voor de verbouwing of inrichting van uw badkamer veel concreter.

Salle de bain pour personne handicapé

Vraag nu een gratis offerte aan!

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bedankt voor uw registratie!

bottom of page