top of page
Salle de bain moderne

SENIO
Badkamerrenovaties in Kraainem

Vernieuw uw badkamer van onder tot boven

Bij Senio begrijpen we dat een badkamer zoveel meer is dan alleen maar een vertrek in uw huis. Het is een plek waar u de dag begint en eindigt, een plek van ontspanning en welzijn. Met een uitgebreide renovatieservice en een aanpak op maat helpen wij u de badkamer van uw dromen te realiseren, een badkamer die uw stijl en persoonlijkheid weerspiegelt. Er is beslist verandering mogelijk dankzij onze interventie met onze loodgieters- en elektriciteitswerken, het aanleggen van nieuwe vloeren en het plaatsen van nieuwe badkamermeubels.

Salle de bain design
Salle de bain zen

Een badkamer in zenstijl of design, de keuze is aan u

Wij staan voor u  klaar om uw badkamer nieuw leven in te blazen. Onze aanpak is eenvoudig en biedt oplossingen op maat voor een volledige of gedeeltelijke renovatie. We werken nauw met u samen om een badkamer te ontwerpen die volledig aansluit bij uw visie. Of u nu houdt van een modern minimalistisch design, van tijdloze charme of van een eigentijdse en stoere vormgeving, wij denken met u mee en hebben de expertise in huis om de perfecte badkamer voor u te realiseren. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van aangepaste badkamers voor senioren of mindervaliden en wij kunnen ook uw badkamer of doucheruimte omtoveren tot een ruimte die geschikt is voor mensen met beperkte mobiliteit.

Badkamerrenovatie volgens de hoogste vakeisen

Bij Senio nemen we de tijd om naar uw wensen te luisteren en wij proberen altijd zo goed mogelijk aan de gegeven opdracht te voldoen. Onze prijzen zijn transparant en we houden natuurlijk rekening met uw budget. We voeren alle soorten badkamerrenovaties en -aanpassingen uit:

  • Vloer- of wandtegels vervangen ;

  • Plaatsen van nieuwe kranen ;

  • Installeren van een toilet, bad, douche of wastafel ;

  • Badkamermeubels vervangen.

Salle de bain rénovée
Salle de bain pour personne handicapé

Bespreek met ons uw renovatieproject

bottom of page